Diensten

*Deze verschillende diensten moeten enkele dagen op voorhand worden geboekt en worden bevestigd al naargelang de beschikbaarheid.

Sauna

Voor uw ontspanning beschikt de maison d’hôtes over een ruimte uitgerust met een grote Azento sauna en een ruime Italiaanse douche.

Ayurvedische massage*

Christel, onze masseuse die in Indië werd opgeleid door een meester in Ayurveda, biedt een gamma ayurvedische massages aan in een sfeervol ingerichte ruimte. Het doel van de ayurvedische massage, afkomstig uit India, is om lichaam en geest in evenwicht te brengen en te houden. Op basis van warme olie verrijkt met essentiële oliën, kan deze massage harmoniserend, ontspannend of stimulerend werken, afhankelijk van de verwachtingen van iedereen en naargelang het moment van de dag. Deze massage is voor iedereen geschikt, ook voor zwangere vrouwen.

Rondleiding*

Isabelle, toeristische gids en kunsthistoricus, organiseert voor u een themabezoek aan de stad met als vertrekpunt onze maison d’hôtes.

Babysitting*

De babysitter van onze kleine Jeanne vangt met plezier uw kinderen op zodat u een gezellige avond met z’n tweetjes of met vrienden kunt doorbrengen.

Kinderbed/Kinderwagen*

Wij hebben een kinderbed, een kinderstoel en een plooibare kinderwagen te uwer beschikking.

Gemakkelijke toegankelijkheid voor personen met beperkte mobiliteit

Kamer 1, de zithoek en de eetkamer zijn toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit.

Tijdstip van Aankomst/vertrek

Aankomsttijd: tussen 16 u 00 en 19 u 00. Gelieve te verwittigen bij laattijdige aankomst.
Vertrektijd: gelieve uw kamer te verlaten vóór 11 u 00.
Betaalwijzen: Bancontact, Visa, MasterCard.
Huisdieren zijn niet toegelaten. De maison d’hôtes is niet-rokers.